hforum.dk

Bliv inspireret til dit næste køb. Bliv opdateret fra forskellige firmaer

Bemærk reglerne ved fiskeri

Tror du kun, at regler med fiskeri gælder ved fiskeri fra Kutter i Nordsjælland eller på en anden type af båd et sted i landet, hvor man lever og driver fiskeri?

Så kan du godt tro op igen, for det svarer jo lidt til, at bare fordi du ikke har kørekort og derfor ikke kan miste det, så må du godt køre bil.

Du skal have et fisketegn som det første, men udstyret er helt op til dig at vælge, selvom man nok vil kunne se på dig, hvor erfaren du er, hvis du fisker med den forkerte madding i håbet om at fange en radikal anden fisk.

Men man skal jo starte et sted.

Derudover skal du også have styr på, hvad du må fange og ikke fange, for nogle ting er sæsonbetonede; så er der fisk, der er sjældne, og man må heller ikke fiske for meget.

Nogle gange kan en bestand dog blive invasiv, så man bliver tilbudt at fange en bestemt type fisk, som man nogle gange kan få penge for at fange per styk – dette kan man undersøge nærmere fra sted til sted.

Det er heller ikke alle steder, at du som sådan må fiske, selvom vi har meget vand og vandområder i Danmark.

Nogle steder er fredede for fangst, mens andre steder måske er private, hvor man ikke vil have fiskeri, eller man skal inviteres af ejeren til at få lov til at fiske dette sted.

Det kan være meget at skulle holde styr på, og nogle fiskere bærer da også rundt på en lommebog med disse oplysninger, og nogle gange har de endda lavet denne bog selv.

Men ellers er det med at følge med på nettet og andre steder, hvor man løbende kan blive opdateret om de aktuelle regler og andet, der hyrer sig til reglerne ved fiskeri.