hforum.dk

Bliv inspireret til dit næste køb. Bliv opdateret fra forskellige firmaer

Cykelhandler på Nørrebro

Klar til at cykle rundt i den danske sommer?

Vi går sommeren i møde og for manges vedkommende betyder det tid til at bevæge sig ud i det fri og gerne på cykel. En cykel er ofte en fri og let måde at komme rundt på, og i særdeleshed i København, hvor cykelstigerne bugner af cyklister og hvor alle steder kan nås på cykel.

Det kan være meget svært at undvære en velfungerende cykel i byen, og den skal helst ikke være for dyr, for desværre bliver cykler jo snuppet engang i mellem. Skal du være helt klar til sommeren med en flot, ny cykel til en overkommelig pris, så læs med her!

Perfekte bycykler til gode priser

Hos Bicycle Teech på Nørrebro finder du en række flotte cykler i både dame- og herremodeller, der er perfekte til at køre rundt på de københavnske cykelstier. Cyklerne findes i både skrigende farver og de mere afdæmpede som sort og grå, der er to års garanti på dem, og stort set alle cyklerne koster under 3000 kr.

Du finder populære mærker som Van de Valk og Aventus samt alt nødvendigt tilbehør som kurve, barnestole og låse samt cykellygter, så du er klar til at køre ud i den danske sommer både dag og nat. 

Hurtige reparationer

Udover salg af cykler udfører Bicycle Teech alle typer af reparationer, og disse udføres oftest fra dag til dag. Hvis cyklen indleveres om morgenen, er den klar til at køre videre om eftermiddagen. I forbindelse med reparationer stilles også lånecykler til rådighed, hvis dette bliver nødvendigt. Kunden er altid i fokus, og alle reparationer udføres med god service og høj kvalitet for øje – dette uanset hvor lille eller stor en reparation der er tale om. 

Se meget mere til Bicycle Teechs udvalg af cykler samt tilbehør og køb cykel på Nørrebro her.