hforum.dk

Bliv inspireret til dit næste køb. Bliv opdateret fra forskellige firmaer

En effektiv måde at fremme E væske på

Hvad skal der egentlig til for, at det positive ved e-væske, som du kan købe her i mange interessante smage og variationer https://www.esug.dk/e-juice/ bliver udbredt på en måde, så det kan overgå almindelig tobak?

Det vil vi debattere lidt omkring i denne artikel, hvor du skal huske på, at vi på ingen måde ligger inde med den endegyldige løsning, men at vi blot lufter nogle forslag til, hvad man kunne gøre for, at flere mennesker får øjnene op for det markant sundere ved at dampe end at ryge.

For det første mener vi, at det kræver nogle kampagner, der kan modvirke det fokus, der kom på e-cigaretter og e-væske, da det kom til landet med, at det skulle være usundt og en vej til at ryge tobak for især unge.

Dette ved vi jo fra forskningen, ikke er korrekt, men nu handler det om, at politikerne og meningsdannerne, der har en stemme og bred appel i det offentlige rum, kan få den information til sig så de kan udbrede den.

Vi har jo set på det seneste, at specielt de yngre generationer af danskerne er begyndt vise en stigning i antallet af rygere i en ung alder.

Denne kurve var ellers længe nedadgående, men nu lader den til at være stigende igen. Dette bliver vi simpelthen nødt til at gøre noget ved hurtigst muligt, og en god metode kunne netop være ved at vise, at dampning giver det samme ved at ryge i form af fornemmelsen, smagen og det sociale aspekt.

Måske var det også et spørgsmål om bedre markedsføring på området, hvor man måske skal gå ind at se på lovgivningen, så man kan give mere plads på markedet til reklamer for e-cigaretter og e-væske.

Den helt perfekte løsning ville da klart være, at man gjorde tobak ulovlig.

Tænk sig, hvis man forsøgte at indføre tobak i dag?

Det ville jo blive mødt med et ramaskrig fra alle instanser – så hvad venter vi på?