alkoholbehandling

Få dit liv igen med en alkoholbehandling

Få dit liv igen med en alkoholbehandling

advertorial

Er du alkoholiker, og vil du gerne ud af dit misbrug? Så bør du prøve en alkoholbehandling.

Virker en alkoholbehandling?

Om en alkoholbehandling har en effekt, kommer i meget høj grad an på om du er motiveret for at skabe en tilværelse uden alkohol og afhængighed. Det er meget vigtigt at du selv har viljen til at ændre dit liv, og at du er villig til at investere tid og kræfter i dette projekt.

Dit valg af alkoholbehandling spiller selvfølgelig også en rolle i forhold til de længere varende effekter af denne. Det er vigtigt at du vælger den rette metode til afvænning, hvis ikke denne skal slå fejl.

Eksempelvis er det langt fra sikkert at en ambulant behandling med antabus er den rette løsning for dig. Det kan sagtens være at du kan få gavn af denne type behandling hvis du for eksempel er kvartals dranker, og i øvrigt har behov for at kunne passe såvel jobmæssige som familiære forpligtelser sideløbende med din afvænning. Men er du ude i et svært og længere varende misbrug af alkohol, vil en sådan behandling kun have begrænset effekt.

alkoholbehandling

Du vil med stor sandsynlighed falde tilbage i dine vante mønstre temmelig hurtigt. Og så kan du føje endnu et nederlag til listen.

Lad dig indskrive til alkoholbehandling på et misbrugscenter

Du kan i stedet vælge at lade dig indskrive til et fem ugers intensivt alkoholbehandling behandlings forløb på et misbrugscenter. Her vil du blive tilbudt såvel afrusning i trygge rammer som individuel terapi og gruppeterapi på daglig basis. Og efter endt ophold vil du kunne søge støtte i form af opfølgende møder hvis trangen til alkohol bliver for stor, og du dermed er i risiko zonen for tilbagefald.

Du kan altid kontakte behandlingscenter med henblik på information om behandling af alkoholmisbrug med Minnesota kuren via hjemmesiden behandlingscenter-stien.dk.