hforum.dk

Bliv inspireret til dit næste køb. Bliv opdateret fra forskellige firmaer

Find det bedste tilbud på køleservice i Vejle

Har du brug for hjælp i forbindelse med valg, indkøb og montering af varmepumpe, eller installering af air condition på dit kontor? Så kan du trygt kontakte Give Køleservice.

Hvem er Give Køleservice?

Give Køleservice er en virksomhed bestående af autoriserede elektrikere og VVSere, som har specialiseret sig inden for køleservice. Give Køleservice løser opgaver inden for alt, hvad der har med temperatur regulering og køleteknik at gøre – for private kunder såvel som for erhvervs kunder. Disse opgaver kan blandt andet inkludere etablering af jordvarme anlæg, montering og installering af luft til vand varmepumpe eller luft til luft varmepumpe, eller opsætning af air condition eller klima anlæg i kontor byggeri eller inden for industri, produktion og landbrug.

De dygtige og kompetente medarbejdere hos Give Køleservice har mange års erfaring med – og særlig uddannelse inden for – køle teknik og alt hvad der hører med. Samtlige elektrikere og VVSere holder sig løbende opdateret på de seneste teknikker og arbejds metoder gennem kurser og efter uddannelse, og har en omfattende special viden omkring teknologien såvel som om de enkelte produkter.

Hvad tilbyder Give Køleservice?

Give Køleservice arbejder fortrinsvis i Vejle og omegn, men kører gerne ud over hele landet. Hvis du ønsker at benytte dig af Give Køleservices ydelser og services, kan du således blot kontakte virksomheden og lave en aftale. Så kommer Give Køleservice ud og vurderer dine behov – og sammen kan I finde den bedste løsning.

Det kan for eksempel være i forbindelse med etablering af klima anlæg på kontoret i din virksomhed. Med et klima anlæg kan du sikre medarbejdernes velbefindende gennem hele deres arbejdsdag og samtidig mindske syge fraværet. Give Køleservice hjælper også gerne med opsætning af luft til vand varmepumpe eller luft til luft varmepumpe i dit private hjem.

Du kan læse mere, og kontakte Give Køleservice, på hjemmesiden gkservice.dk