hforum.dk

Bliv inspireret til dit næste køb. Bliv opdateret fra forskellige firmaer

Find en dygtig el eller VVS installatør online

Skal badeværelset bygges om – og skal du i den forbindelse have udført el og VVS arbejde? Så har du brug for henholdsvis en autoriseret elektriker eller el installatør og en ditto VVS installatør. El og VVS er nemlig to områder, som skal overlades til professionelle fagfolk.

Det betyder, at du for eksempel gerne selv må sætte klinker op på dit nye badeværelse, eller skifte vandhanen. Men når det handler om de faste installationer – både når det gælder strømførende ledninger og rør med drikke eller spildevand – er der lovkrav om at du anvender en autoriseret håndværker. Du kan simpelt hen risikere at komme alt for galt af sted, hvis du som lægperson begynder at rode med elektricitet eller vandrør, faldstammer og afløb.

Derfor bør du allerede på et tidligt tidspunkt i dit bygge projekt kontakte installatører inden for begge retninger, således at du kan få lavet den optimale planlægning af alt fra anlæg af gulvvarme til flytning af afløb eller etablering af dræn og strømudtag til den nye vaskemaskine. Og ønsker du ikke at skulle handle flere steder, kan du med fordel kontakte Knud Petersen Filskov.

Hvad kan Knud Petersen Filskov tilbyde mig?

Knud Petersen Filskov er en kombineret VVS og elektriker forretning, som tilbyder hjælp til såvel el og VVS arbejde som opsætning af varmepumpe og etablering af jordvarme anlæg. Hos Knud Petersen Filskov får du så at sige hele pakken, hvad end det handler om energi optimering af din bolig, eller om total renovering af dit badeværelse.

Hos de dygtige VVS installatører tilknyttet Knud Petersen Filskov kan du altid få råd og vejledning omkring de optimale VVS installationer i dit køkken eller bad. Og el afdelingen stiller gerne en autoriseret elektriker eller el installatør til rådighed, når der skal trækkes kabler og oprettes nye strømudtag.

Læs mere på https://www.knudpetersenfilskov.dk/