hforum.dk

Bliv inspireret til dit næste køb. Bliv opdateret fra forskellige firmaer

Kom ind, kom ind!

Du har travlt, du skal huske… Slam! Døren smækker, og nøglen ligger indenfor. De fleste får brug for en låsesmed, http://balleruplaase.dk/, én eller flere gange i deres levealder, og hurtig service er essentielt for de fleste. 

Ring til en låsesmed døgnet rundt!

Der er (gudskelov) sjældent begrænsede åbningstider hos en professionel låsesmed. De fleste tilbyder telefonisk døgnservice, som betyder, at du kan ringe når som helst på døgnet. Når du smækker dig selv ude, kan oplukningen som regel ikke vente… Måske er du blot gået ud for at tømme postkassen i morgenkåbe. Måske er du på vej til arbejde. Måske er du kommet sent hjem, og trænger til at komme ind og sove. De fleste vil gerne have lukket op nu.

Hvad kan en låsesmed?

Alle låsesmed laver i princippet det samme – åbner låste døre. Nogle kan flere ting, som at omkode elektroniske låse, skære nøgler og omlægge cylindere. Men det vigtigste for de fleste kunder er nok: Hvor hurtigt de kan være hos dig? 

Når du ringer til en låsesmed, vil de som regel kunne oplyse dig et ret præcist ankomsttidspunkt. Derudover skal du kunne bevise (før eller efter åbning), at boligen er din, og naturligvis betale for åbningen. 

Hvad med forsikring?

Du behøver ikke bekymre dig om forsikring på din bolig eller din dør, når du får åbnet den af en professionel låsesmed. Hvis det i sjældne tilfælde viser sig nødvendigt at ødelægge en dør eller en lås for at få adgang til din bolig, kan låsesmeden altid sørge for udskiftningen selv eller via hans samarbejdspartnere. 

En låsesmed efterlader desuden en faktura, som beviser, at adgangen er foregået ved hjælp af en professionel låsesmed. Hvis du ikke kan få adgang til din bolig, fordi du har tabt din nøgle eller mistet nøglekoden, kan du ofte aftale en efterfølgende udskiftning eller omkodning med samme låsesmed. 

 

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *