hforum.dk

Bliv inspireret til dit næste køb. Bliv opdateret fra forskellige firmaer

Label M – hårpleje og styling til dig, der elsker det naturlige

Mange hårpleje produkter, shampoo, balsam og styling produkter er tilsat kunstige stoffer, som gør håret blødt og skinnende, men som på sigt kan nedbryde hårstrående. Selv samme produkter kan også være allergi fremkaldende og hormon forstyrrende – for eksempel kunstige farvestoffer eller ftalater og parabener. Dette er især kritisk, når det drejer sig om produkter, som du bruger i det daglige – for eksempel shampoo og balsam, eller diverse produkter til styling af håret.

Naturlig pleje og styling til dit hår

Label M er blandt de producenter, som tager naturlighed i produktionen meget alvorligt. Ikke alene er produkterne i Label Ms kollektion fortrinsvis fremstillet på naturlige ingredienser så som soja protein og hvede protein, udtræk af havre og honning, cedertræ, pebermynte ekstrakt, citrongræs, kvæde, jojoba og rismælk emulsioner.

De er også produceret under størst mulig hensyntagen til den effektive bevarelse af nærende og plejende indholdsstoffer i disse ingredienser. Størstedelen af udtræks metoden er således baseret på skånsom koldpresning, hvilket sikrer, at såvel duft som opbyggende stoffer i ingredienserne bibeholdes.

Hvilke produkter finder jeg hos Label M?

Label M er leveringsdygtig i alt, hvad du skal bruge i forbindelse med din daglige hårpleje – lige fra lækker og velduftende shampoo og plejende balsam til beskyttende og genopbyggende hårkur og hårmasker. Der ud over finder du de mange styling produkter, som gør det nemt at sætte håret med et naturligt og stærkt hold – hver dag. Og når du bruger produkter fra Label M, kan du roligt vaske og style dit hår hver dag uden at skulle bekymre dig om allergener eller andre kunstige stoffer.

Hvor kan jeg bestille Label M styling og pleje produkter online?

Hos smukkere.dk kan du i den online shop finde Label M produkter til fordelagtige priser – du kan se og bestille fra dine produkter det store udvalg på smukkere.dk