hforum.dk

Bliv inspireret til dit næste køb. Bliv opdateret fra forskellige firmaer

Lige et godt råd til dig som ferm skrædder

Som skrædder kan man gøre mange ting rigtigt ved at lave produkter, som passer til kunden.

Man er i øjenhøjde med dem, man lytter til ønskerne, man går det ekstra for at tilfredsstille kunden, og man sørger for altid at være parat til at gøre ens bedste for dem.

Men der er måske et punkt, som man let kan komme til at negligere og som kan gøre en store forskel på, om man får mange eller få kunder i ens skrædderbutik.

Specielt hvis man er den type, der gerne vil have flere kunder i ens butik, og kunderne gerne må komme langvejs fra.

Dette råd går mest til de skræddere, som befinder sig i større bymiljøer, hvor man netop finder mange skræddere, men rådet kan bruges til andre skrædder, som befinder i mindre tyndtbefolkede områder, men her har man nok allerede overvejet rådet.

Så hvad drejer det sig om?

Det handler faktisk om noget så simpelt som tilgængelighed, og med tilgængelighed mener vi ikke størrelsen på ens skrædderi, for skrædderstedet kan være det største af arten, hvor der er plads til flere kunder samtidigt, som eventuelt kan kigge på udstillingsmodeller og videre, eller man kan være den mere minimale af slagsen, hvor man bare kommer ind til en skrank og bliver serviceret, henter tøj og eventuelt kommer om bagved for at få taget mål af en.

Nej, vi taler om den slags med, om der er plads til parkering eller ej.

Når man er inde i byen, er det ikke altid, der er plads til at oprette parkeringspladser til biler eller for den sags skyld cykelparkering, men hvis der er plads til dette, så skal man gøre det.

Har man ikke plads til det, skal man tydeligt henvise til bilerne, hvor de kan parkere.

Det er jo ikke alle, der kommer med offentlig transport, og med parkeringsmuligheder er der plads til kunder langvejsfra.