hforum.dk

Bliv inspireret til dit næste køb. Bliv opdateret fra forskellige firmaer

Mind din kæreste om jeres gode oplevelser med en fotobog

Når du har været sammen med din kæreste i mange år, er det en god ide, at du løbende sørger for at samle op på alle jeres gode oplevelser. I dagligdagens trummerum er det nemt for jer at glemme dem. Derfor er det vigtigt, at du sørger for, at I begge kan blive mindet om det. Det kan du for eksempel gøre ved at lave en fotobog til din kæreste. Der kan du samle billederne fra nogle af de mange gode oplevelser, som I har haft sammen. Både, når du gennemgår billederne, og når du giver bogen til din kæreste, og I sammen gennemgår billederne, bliver du mindet om jeres gode oplevelser. 

Der findes mange forskellige forhandlere, som du kan bruge til at lave din fotobog. Det er for eksempel på dinfotobog.dk. Der kan du få et rigtig godt tilbud på fotobog. Der kan du uploade dine billeder og så selv sætte dem op, så de kommer til at stå i den rækkefølge, som du ønsker.

Du kan selv styre, hvor tyk en bog du gerne vil have. Du kan vælge at lave det som et hæfte. Det kan for eksempel være smart, hvis du ikke har så mange billeder igen – eller hvis det for eksempel kun skal handle om en bestemt oplevelse. Du kan dog også lave en meget tykkere bog. Du kan for eksempel samle mange oplevelser i en bog. Det kan for eksempel være alle jeres ferier sammen. 

En tyk bog har en hardback, hvilket gør, at den kommer til at føles som en rigtig bog. Der er noget helt særligt ved at have en bog med sine egne billeder. Så kan du altid tage den ud af reolen, når du har lyst til at se på jeres billeder – og når din kæreste har lyst til det ikke mindst.