hforum.dk

Bliv inspireret til dit næste køb. Bliv opdateret fra forskellige firmaer

Optag et billån og få råd til ønskebilen

En ny bil til familien repræsenterer ikke just nogen lille økonomisk udskrivning. Men planlægger du din økonomi herefter, kan det faktisk godt betale sig at købe en ny bil frem for en brugt. Synger familiens gamle bil tilmed på sit sidste vers, er det under alle omstændigheder på høje tid at overveje en udskiftning. Og er familien afhængig af en velfungerende bil i forbindelse med daglig transport, er det samtidig værd at overveje, om ikke den næste bil skal være en spritny én af slagsen.

Hvad er fordelene ved en ny bil?

Den vigtigste og mest indlysende fordel ved en ny bil frem for en gammel og slidt model, er den høje grad af sikkerhed og tryghed på vejen. En ny bil kommer med et tilsvarende nyt styretøj og et bremse system, som ikke er blevet slidt gennem flere år. Du får tilmed en masse højteknologiske features, som gør kørslen både tryggere, sjovere og mere komfortabel – for eksempel cruise control, bak-kamera, parkeringssensor og meget andet state of the art elektronik. Og så er køreglæden ved en ny bil i top!

En anden stor fordel ved en ny bil er økonomien. Motorer i nyere biler er designet til en langt mere effektiv udnyttelse af brændstoffet, hvilket du tydeligt vil kunne se i dit brændstof budget. Din nye bil skal knap så ofte på værksted som den gamle – så her sparer du også en ordentlig sjat. og dertil kommer den miljømæssige gevinst ved en mere brændstof økonomisk bil.

Hvordan skal jeg finansiere min nye bil?

Hvis du er i markedet efter en ny bil, men er usikker på, hvorledes du skal betale den høje engangsudgift, kan du overveje et fordelagtigt bil lån. Hos Ikano Bank kan du ansøge om et bil lån online – se den smarte låneberegner og ansøgningsformular på ikanobank.dk