hforum.dk

Bliv inspireret til dit næste køb. Bliv opdateret fra forskellige firmaer

Skimmeltest ved besøg hos lægen

Tænk sig, at du har oplevet lidt træghed, mindre hovedpine, ondt i skroget, migræne og videre i et stykke tid.

Du har ellers forsøgt at gøre alle de ting, som der plejer at rette op på de skavanker: Du har spist sundt, motioneret, sovet godt om natten og regelmæssigt og sørget for, at der var pænt og rent hjemme hos dig selv, så der var hygiejniske omgivelser at være omkring.

Men du bliver ved med at have det dårligt, så du besøger din lægen, der spørger ind til, om du har lavet noget anderledes, end du plejer.

Udover de forbedrede vaner, så skulle der ellers ikke være noget anderledes i din hverdag, men du må da indrømme, at du har haft lidt travlt med at istandsætte kælderrummet i din fritid, mens du også skulle passe arbejdet og så videre.

Derfor mistænker du, at det kan være stress, der giver sig udslag rent fysisk, men din læge har en anden mistanke: skimmelsvamp.

Skimmelsvamp er højst usundt for os mennesker at leve blandt, og vi skal helst undgå det så vidt muligt, men det er ikke altid ligetil, fordi skimmelsvamp kan holde sig skjult, og selv uset skimmelsvamp kan være skadeligt for en.

Faktisk er det, når man kan se skimmesvampen, at der er blevet virkelig grelt.

Derfor foreslår lægen dig, at du skal lave en test derhjemme for skimmelsvamp, for det er netop i kolde og fugtige omgivelser som kælderrum, at den slags utøj blomstrer.

Du kontakte følgende: https://skimmel-svamp.dk/

De kan hjælpe dig med at få foretaget en test for skimmelsvamp derhjemme og se, om der skulle være tegn på skimmelsvamp.

Dette bliver måske endda bekræftet efter et par tests, og så bliver der lagt en plan for skimmelsanering.

Langsomt kan du endda også mærke, at du fysisk begynder at få det bedre, som den sanering begynder at udfolde sig.