hforum.dk

Bliv inspireret til dit næste køb. Bliv opdateret fra forskellige firmaer

Skrædderservice der giver dit tøj nyt liv

Forlæng levetiden på dine bukser

Det ligger i tiden, at du bør undgå unødigt spild. Det gælder selvfølgelig med dine fødevarer, men når det kommer til dit tøj, så er det også muligt at vælge et bæredygtigt alternativ til at kassere de revnede bukser. Dette alternativ finder du hos det skrædderi, vi har tilknyttet hos Mundasrens. Vores skrædder er en sand mester i at sy dine cowboybukser, så du kan lægge adskillige år til deres levetid. Mange bukser koster i dag en mindre formue, og det er derfor smart at give dem en billig reparation fremfor bare at kyle dem i skraldespanden. Derudover gør du en kæmpe indsats for miljøet, da der til produktionen af et par almindelige, ikke-økologiske jeans bruges mellem 8.000-10.000 liter vand. Der er altså både økonomiske og miljømæssige gevinster ved at overlade dit ødelagte tøj til vores skrædder.

Få udført reparationer eller tilpasninger

Mundasrens er et renseri, der har en effektiv skrædderservice tilknyttet. Skrædderiet her kan udføre alle de reparationer og tilpasninger af dit tøj, som du måtte have brug for. Her møder du skræddere med mange års erfaring, der både kan udskifte din lynlås eller dine knapper og kan gøre den revne bag på dine bukser helt og aldeles usynlig. Derudover kan du også få dit tøj tilpasset hos Mundasrens. Du har måske købt et par bukser, der er for lange, eller du har et ønske om at komme af med lidt af ærmerne i din smarte blazer. Ved at tilpasse tøjet med enten en udvidelse eller det modsatte, kan du også på denne måde få glæde af dit tøj i en meget længere periode.

Benyt vores skrædder online

Ønsker du at benytte skrædderne hos Mundasrens, så er vi ikke længere væk, end at du kan bestille tid hos os på din computer. Dernæst kommer vi ud og henter det tøj, du ønsker repareret. Senest 72 timer efter din bestilling, har du dit tøj tilbage i lige den stand, som du måtte ønske.