hforum.dk

Bliv inspireret til dit næste køb. Bliv opdateret fra forskellige firmaer

Tømrer- og snedkerfirma i Århus

Tømrer- og snedkerfirma Anders Nørgaard Andersen ApS holder til i Egå ved Århus, og er en tømrervirksomhed med mange kompetencer og stor erfaring inden for træarbejde. Kundekredsen har i mange år været mere eller mindre fast. Sætter du pris på god stemning, og et firma hvor mester selv tager telefonen, er du kommet til det rette sted.

Anders Nørgaard Andersen ApS møder kunderne i øjenhøjde. Firmaet løser opgaver som opsætning af køkkener, skift af døre og vinduer, gulvarbejde, opgaver der omhandler tag, tagrender, isolering og meget mere. Der lægges vægt på, at et hjem er mere end blot et hjem, og at en opgave ikke er udført, før kunden kan komme hjem til et flot stykke tømrerarbejde.

Vælger du Anders Nørgaard Andersen ApS i forbindelse med dit byggeprojekt, får du fornøjelsen af et firma, der sætter en ære i at vælge og arbejde med de bedste materialer, og bruge deres store erfaring, til at løse lige netop din opgave. Firmaet ser ikke blot byggerier som funktionelle midler til beboelse, men som hjem der skal danne rammerne om alt, hvad livet har at byde på. Netop derfor er der altid fokus på både detaljer og helhed. Hvordan giver det bedst mening at udføre den næste opgave? hvordan løser vi udfordringer, så resultatet giver mest værdi for kunden? fungerer disse farver sammen? Alle spørgsmål og udfordringer bliver besvaret og løst på bedst mulig vis, og kunden holdes opdateret gennem hele forløbet. Læs mere om Anders Nørgaard Andersen ApS her http://www.andersnorgaard.dk/.

Anders Nørgaard Andersen ApS er medlem af Dansk Byggeri og dermed omfattet af Byg Garanti. Det betyder at du som kunde er sikret 5 års garanti på det arbejde, der er blevet udført. Dette er uanset om der er tale om nybygningsarbejde, ombygning, reparation eller tilbygning. Garantiordningen koster dig ikke noget, og giver dig en sikkerhed for udbedring af fejl helt op til 100.000 kr.

One thought on “Tømrer- og snedkerfirma i Århus”

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *